Linix Web Application Firewalling voor u

Contacteer ons als u vragen heeft; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Detecteer, Filter en blokkeer aanvallen op uw website.

Zelf moet u niets installeren en wij helpen u om hier gemakkelijk mee te starten.

Beveilig en versnel uw website !

Wij houden voor u Malware, Brute Force aanvallen etc .. tegen. Zodat uw website zich alleen moet bezighouden met legitieme aanvragen.

Voor iedereen met een website.

Wij bieden u de security expertise voor uw website zodat u zich bezig kan houden met uw core-business.

Waarom een WAF - Web Application Firewal

Het is vandaag de dag vaak onvoldoende om enkel op basis van IP adressen en poorten de toegang tot een systeem te beschermen. De meeste aanvallen op een server gebeuren immers al niet meer op de software die actief is, maar op de applicaties die van de software gebruik maken. Denk bv. aan aanvallen rechtstreeks gericht op Joomla, Drupal of WordPress in plaats van de Apache webserver waar het op draait.

Dit soort aanvallen zijn moeilijker tegen te gaan. De aanvaller maakt immers verbinding via de standaard poort 80 van de webserver, iets wat de firewall toelaat. De standaard firewall is hier dus ongeschikt om de aanvallen op de applicatie zelf te detecteren en tegen te houden.

Een Web Application Firewall, kortweg WAF, kan een heel stuk verder gaan in de bescherming. Waar een standaard firewall eindigt op layer 3 van het OSI model gaat een WAF tot en met layer 7. Het kan inzicht geven in de HTTP verzoeken die een aanvaller lanceert en kan daarin patronen detecteren en het verzoek blokkeren. Maar niet enkel HTTP kan beschermd worden, zowat elk protocol dat vandaag gebruikt is op het internet kunnen we beschermen: SMTP, FTP, IMAP/POP3, HTTP, DNS, …

Onze Web Application Firewall kan u bijvoorbeeld beschermen tegen:

  • DoS aanvallen gericht op applicaties (bv. brute-force Jaamla/Wordpress/Drupal attacks)
  • Gekende en zero day exploits in applicaties op uw server / Website
  • Applicatie exploits zoals buffer overflows in webbrowsers
  • SQL-Injection aanvallen
  • Cross Site Scripting (XSS)

Door de regels en patronen die we gebruiken dagelijks bij te werken profiteert u steeds van een up-to-date bescherming, vaak zelfs tegen aanvallen van buitenaf waar nog geen oplossing voor bestaat in de gebruikte software, zogenaamde ‘zero day exploits’.

Web Application Firewall_linixwebhosting

Onze troeven op een rij ...

Gemakkelijk in gebruik

Wij hebben onze webapplicatie firewall zo ontwikkeld dat het out-of-the-box werkt voor elke website. Voor gebruik van onze webapplicatie firewall oplossing moet je geen security Expert zijn. Wij hebben het zo ontwikkeld dat jij je website kunt beschermen zonder enige security achtergrond. Met onze applicatie firewall geniet je van een hoge bescherming voor je website zoals het hoord.

Zero Day beveiliging

In tegenstelling tot vele andere oplossingen, hangt onze applicatie firewall niet alleen af van constante updates. Maar hebben we een technologie ontwikkeld welke pro-actief volledige reeksen van aanvallen kan tegenhouden zoals code injection, protocol misbruik, SQL injection, cross site scripring en nog veel meer !

Gebouwd voor iedereen

Onze web applicatie firewall is volledig gebouwd voor het publieke internet en hosting omgevingen zoals cloud en web hosting servers, CMS systemen, CRM's, ERP's, forums, blogs enwebshop's. Er altijd voor zorgend dat je website altijd veilig is en voldoet aan alle commerciele en overheid veiligheids normen.    

Wat krijgt u nu bij Linix ?

Veiligheid vanuit de cloud

Zelf moet u niets installeren, gewoon uw website in DNS laten verwijzen naar onze web applicatie firewall, en wij handelen de rest voor u af. Wij blokeren standaard SQL injection, XSS, brute force aanvallen en zelf DDOS aanvallen.

Alle types websites

Of het nu een CMS is zoals Joomla, Wordpress of Drupal. Een eigen gebouwde website of een forum, wij ondersteunen het allemaal.

Stop website hackers

Houd aanvallers van uw website weg ...

Een web applicatie firewall

Zoals u zelf al kan lezen is dit een firewall op applicatie niveau. Deze houd lekken in uw website veilig.

Gebouwd volgens de OWASP top 10